Månad: maj 2024

Småland Live – Årsmöte 2024

Välkommen till Småland Lives årsmöte 2024 som hålls i samband med Eksjö stadsfest. Under Småland Lives nätverksträff 31/8 i samband med Eksjö Stadsfest genomför vi årets årsmöte. Har du frågor om årsmötet kontaktar du Rebecka Fridström på smaland.live@svensklive.se eller 0733 – 22 32 90. Handlingar Nedan finns handlingar till årsmötet. Dagordning Verksamhetsberättelse 2023 med plan… Läs mera »

Svenska evenemang omsätter över 53 miljarder – Idag presenteras ny statistik!

Evenemang inom idrott och kultur bidrar gemensamt med en omsättning på över 53 miljarder kronor och sysselsättning åt fler än 106 000 svenskar. Förädlingsvärdet och därmed bidraget till BNP uppgår till närmare 25 miljarder kronor. Evenemang är på tillväxt. De bidrar till Sveriges och städers attraktions- och konkurrenskraft och driver konsumtion i ett större ekosystem… Läs mera »

Svensk Live firar 10 år!

Lördagen den 21 september firar vi vårt 10-årsjubileum i Hultsfred. Svensk Live bjuder två personer per medlem på vegetarisk lunch och middag, frukost, boende och självfallet livemusik. Program 21 september 12.00 Lunchbuffé fram till kl 14.00 på Hotell Hulingen 14.00 The Walk, en promenad i Hultsfredsfestivalens spår 17.00 Jakob Hellman på Stora Dansbanan i Hultsfreds… Läs mera »

Hur mår Malmös nattliv?

MINGEL – FILMVISNING – PANEL OM MALMÖS NATTLIV Ta del av en unik kväll på Arton hål (gamla Liket) där vi fortsätter samtalet om vad som händer med Malmös nattliv! Det var i gamla industriområden som många av Storbritanniens rave utspelade sig precis som det har varit i Malmö. Vad händer nu när fester stängs… Läs mera »

Evenemangssäkerhet – Utbildning 23 maj

Evenemangsbranschen står inför nya utmaningar. Kraven på säkerhet och trygghet växer i takt med att regelverk och riktlinjer stramas åt. Som arrangör kan det både vara svårt och utmanande att veta vilka regler som gäller, vem man ska kontakta och hur man lägger upp en hållbar säkerhetsplan för sitt evenemang. Skånsk Live, Kristianstad kommun och… Läs mera »

Arrangörsträff på Park Sounds i Huskvarna 25 maj

Den 25 maj hålls festivalen Park Sounds i Huskvarna Folkets Park och den vill vi gå på tillsammans med dig! Dagen spenderas med fortbildning och erfarenhetsutbyte på Brunnsgatan 13 hos Sofiehof Underjord som är en väldigt aktiv arrangör i Jönköping. När festivalområdet öppnar upplever vi en mängd olika musikakter, umgås i baren och äter god… Läs mera »